Marktonderzoek

U kunt bij Buildsight terecht voor marktonderzoeken op maat voor Nederland, België en lokale markten in Europa. Van haalbaarheidsstudies tot positioneringsonderzoeken en trendanalyses.

De consultants van Buildsight hebben allemaal een technische achtergrond en combineren dat met expertise in het uitvoeren van internationale onderzoeken. Centraal in onze aanpak staat de combinatie van lokale informatie met in-depth analyses. De kwantitatieve en kwalitatieve informatie wordt verwerkt in een helder onderzoeksrapport, bestaande uit data en duiding. Een onderzoeksrapport van Buildsight geeft u een goede basis voor het bijsturen van uw ondernemingsstrategie of marketing- en salesplannen.

Uniek informatiesysteem

Buildsight voert al meer dan 25 jaar onderzoeken uit in Nederland, België en Europa. Zo is inmiddels een rijk informatiesysteem opgebouwd met data over bouwdeel- en materiaalvolumes in vele lokale markten in Europa. Bij een onderzoek dat we voor u uitvoeren kunnen we vaak al veel data ophalen uit dit informatiesysteem. We vullen dit aan met lokaal veldwerk naar de toegepaste materialen en bouwsystemen. Indien nodig schakelen we via ons internationale netwerk enquêteurs in om extra, specifieke informatie op te halen.

“Buildsight voert al meer dan 25 jaar onderzoeken uit in Nederland, België en Europa.”

Marktmonitor en marktonderzoeken

marktmonitor Nederland

marktonderzoek Europa

marktvolumes bouwmaterialen nederland

marktvolumes bouwmaterialen europa

Colofon

Buildsight bv
Sint Jansstraat 3-5
5211 DL ’s-Hertogenbosch
+31(0) 732 060 130
info@buildsight.nl

   

bouwplaatsenteller

Aantal bouwplaatsen dat we dit jaar hebben bezocht:

x