Buildsight
Marktmonitor

Al meer dan 25 jaar hechten toeleveranciers van bouwmaterialen, brancheverenigingen en overheden in Nederland en België grote waarde aan de nieuwbouwprognoses van Buildsight. De prognoses worden ontsloten via de Buildsight Marktmonitor en vormen een goede basis voor het bepalen en bijsturen van je bedrijfsstrategie en marketingstrategie.

Naast informatie over actuele trends en ontwikkelingen in de bouwsector biedt de Buildsight Marktmonitor ook specifieke informatie over bouwdelen of bouwmaterialen. Ook kun je inzoomen op informatie over specifieke regio’s waarin je geïnteresseerd bent.

Uniek informatiesysteem

De prognose en de cijfers over concrete bouwdeel- en materiaalvolumes komen tot stand via een combinatie van desk research en doorlopend veldwerkonderzoek in Nederland en België. De veldonderzoekers van Buildsight noteren jaarlijks uiteenlopende gegevens van meer dan 24.000 gebouwen. In combinatie met algemene marktontwikkelingen voor woningbouw en utiliteitsbouw uit bouwstatistieken heeft Buildsight een rijk en uniek informatiesysteem opgebouwd dat dagelijks wordt uitgebreid met nieuwe data. Dankzij het unieke informatiesysteem kan Buildsight direct marktinformatie leveren over kwantitatieve effecten van de ontwikkelingen in de nieuwbouwsector. Zo krijg je inzicht in de verwachte gevolgen voor de huidige en toekomstige afzet van je bouwmaterialen in de Nederlandse en Belgische markt.

“De veldonderzoekers van Buildsight noteren jaarlijks uiteenlopende gegevens van meer dan 24.000 gebouwen.”

Marktmonitor en marktonderzoeken

marktmonitor Nederland

marktmonitor België

Colofon

Buildsight bv
Sint Jansstraat 3-5
5211 DL ’s-Hertogenbosch
+31(0) 732 060 130
info@buildsight.nl

   

bouwplaatsenteller

Aantal bouwplaatsen dat we dit jaar hebben bezocht:

x