Fotoverslag Buildsightdag 2017

De Bouwagenda versus Capaciteit. Dat was het centrale thema waarover de 4 sprekers zich bogen, tijdens de Buildsightdag 2017. Met een volle zaal, en enthousiaste geluiden na afloop, kijken wij terug op een geslaagde dag! Een korte samenvatting:

  • Michel van Eekert presenteerde de nieuwe Buildsight®prognoses en zette uiteen hoe Buildsight naar de capaciteit in de bouw kijkt (“bouw blijft achter bij woningbehoefte" en "met name in de woningbouw lopen we tegen de grenzen van de groei aan”). (afbeelding 1)
  • Koene Talsma deed, als lid van Taskforce Bouwagenda, een oproep aan de zaal om vooral te participeren in de ambitieuze doelstellingen van de Bouwagenda. (afbeelding 2) 
  • Peter Linders (Kwartiermakers in de bouw) vertelde over de aanpak van sneller en beter naar nul op de meter in Zuid Nederland, en de focus die hij daarbij legt op het doorbreken van de schotten. (Afbeelding 3)
  • Anton Kirkels (Raadhuis Advies en parttime bestuurder provincie Limburg) pleitte voor een pragmatische aanpak van het woningbouwprogramma en een goede afstemming van het programma en de samenwerking tussen lokale politiek en bouwers. (Afbeelding 4)
  • Cabaretier Wilfried Finkers maakte de zaal aan het lachen met zijn onorthodoxe cursus onderhandelen. (Afbeelding 5)

De overige foto's zijn gemaakt tijdens de pauze en de netwerkborrel. Mocht u interesse hebben in een of meerdere foto's, neem dan aub contact met ons op.

 

Foto's: Mirella Agelink. 

 

 

Contactgegevens

Adres

Buildsight b.v.
Sint Jansstraat 3-5
5211 DL ’s-Hertogenbosch
+31(0) 732 060 130
info@buildsight .nl

Google Maps

Ons pand

Algemene voorwaarden en Sitemap

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

bekijk de algemene voorwaarden in de pdf

Sitemap

Sitemap

Sitemap

SITEMAP Over Buildsight Wat doet Buildsight? Wie is Buildsight? Buildsight werkt voor Producten & Diensten Marktinformatie Renovatie Marktinformatie Nieuwbouw Marktonderzoek Lezingen & presentaties Buildsight Monthly Nieuws Bouwproject van de maand Updates Persberichten Blog Contact BSX Internationaal Inlog klanten

Buildsight steunt MS Research