Toegang tot het dashboard

Openbaar dashboard Buildsight
Iedereen met belangstelling voor de bouwsector heeft gratis toegang tot het openbare gedeelte van het dashboard; hier op de website www.buildsight.nl. De grafieken en cijfers in het dashboard bieden waardevolle informatie voor leveranciers van bouwmaterialen, brancheverenigingen en overheden.

Naast het openbare dashboard is er ook een uitgebreider dashboard voor klanten dat meer actuele informatie biedt over de (bouw-)conjunctuur en de ontwikkelingen in de woning- en utiliteitsbouw: van producentenvertrouwen tot bouwproductie, van ontwikkelingen in de vergunningverlening tot de stand van de orderportefeuilles. De grafieken en cijfers in het klanten-dashboard zullen altijd de meest actuele zijn.

Toegang tot het klanten-dashboard
Heeft Buildsight u al toegang verleend tot het klanten-dashboard?
Klik dan hier om het te openen in de Power BI-omgeving. >>

Toegang tot het klanten-dashboard aanvragen
Heeft u een Buildsight-contract? Dan kunt u gebruikmaken van het uitgebreide klanten-dashboard.

Zo werkt het:

Het dasboard is ontwikkeld in Microsoft Power BI. Klanten met een eigen Microsoft-account met een Power BI Pro-licentie kunnen we als gast toegang verlenen tot het klanten-dashboard. Als u als Buildsight-klant geen Microsoft-account met een Power BI Pro-licentie heeft, kunnen wij er een voor u instellen.

• Stuur een e-mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. met als onderwerp ‘verzoek toegang tot klanten-dashboard’ en laat daarin weten of u zelf een account hebt of er een wil laten instellen door ons
• U ontvangt van ons binnen enkele werkdagen een e-mail met instructies om toegang te krijgen
• Volg de instructies in de e-mail

In het klanten-dashboard vindt u de grafieken die u kent uit onze presentaties en/of de Monthly. De grafieken en cijfers in het klanten-dashboard zullen altijd de meest actuele zijn. Zo kunt u tussen de vaste publicatiemomenten door – elke tweede woensdag van de maand ontvangt u een gedrukte of digitale publicatie – op elk gewenst moment de laatste ontwikkelingen in de bouwsector inzien.

Demo
Bent u benieuwd of de cijfers en grafieken in het klanten-dashboard ook relevant zijn voor uw bedrijfsstrategie? Neem dan contact met ons op voor een demo via +31(0) 73 2060 130 of This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

 

Contactgegevens

Adres

Buildsight b.v.
Sint Jansstraat 3-5
5211 DL ’s-Hertogenbosch
+31(0) 732 060 130
info@buildsight.nl

Google Map 2019

Ons pand

Algemene voorwaarden en Sitemap

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

bekijk de algemene voorwaarden in de pdf

Buildsight steunt MS Research