Vacature Consultant

Ter uitbreiding van het team is Buildsight op zoek naar Twee Consultants (Jr. en Sr.)
Als Consultant voer je marktonderzoek uit in de bouwsector. Je doet dit in opdracht van multinationals, ministeries, brancheorganisaties, bouwbedrijven en de toeleverende industrie in binnen- en buitenland. Het onderzoek (kwalitatief en kwantitatief) bestaat uit desk research, data-analyse en diepte-interviews. Incidenteel reis je voor onderzoek naar het buitenland. 

Als Senior Consultant voer je onderzoeken zelfstandig uit, van data verzamelen en analyseren tot het opleveren van een onderzoeksrapport.

Als Junior Consultant ondersteun je de Senior Consultants bij de uitvoering van complexe onderzoeken. Daarnaast voer je onderzoeken met beperkte omvang zelfstandig uit.

Wie ben jij
Je hebt een bouwkundige achtergrond en vindt het leuk om in een klein onderzoeksteam te werken. Je vindt het belangrijk om hoge kwaliteit te leveren, conclusies en aanbevelingen goed te onderbouwen en in een prettig leesbare stijl te presenteren in een onderzoeksrapport.


Eigenschappen:
-    Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau
-    Ga je voor de senior rol? Dan heb je minimaal 5 jaar ervaring binnen de bouwsector
-    Ga je voor de junior rol? Dan heb je 0-3 jaar ervaring binnen de bouwsector
-    Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
-    Je bent cijfermatig sterk en weet data goed te visualiseren
-    Je hebt een onderzoeksmentaliteit
-    Je bent doortastend, analytisch en proactief
-    Je bent zorgvuldig
-    Je bent resultaatgericht
-    Je hebt een hands-on mentaliteit

Wij kun je van ons verwachten
-    Een afwisselende functie met ruimte voor eigen ideeën en inbreng
-    Een prettige werksfeer in een informeel bedrijf
-    Marktconforme salariëring en arbeidsvoorwaarden

Wanneer
Zo spoedig mogelijk.

Omvang
Het betreft een functie voor 32 à 40 uur per week, in eerste instantie op basis van een tijdelijk contract met uitzicht op een vast contract. Je hebt grote vrijheid in de indeling van je werkweek in tijd en plaats: je werkt deels op kantoor, hebt de vrijheid om deels thuis of elders te werken en bent regelmatig op pad voor onderzoek of klantbezoeken.

Over Buildsight
Buildsight is een onafhankelijk marktonderzoekbureau voor de bouwsector. Ons doel is de sector inzicht geven in actuele marktinformatie (renovatie en nieuwbouw) en deze plaatsen in de context van ontwikkelingen in de sector. We verzamelen data – via desk research, diepte-interviews en veldonderzoek – en vertalen deze naar concrete marktinformatie. Hiermee willen we bedrijven bijstaan in hun marketing- en ondernemingsstrategie, zodat zij zich kunnen richten op hun kernactiviteiten.
Buildsight is gevestigd in het centrum van ’s-Hertogenbosch op een paar minuten lopen van het station (Sint Jansstraat 3-5, 5211 DL ’s-Hertogenbosch).

Meer weten
Wil je meer weten over Buildsight, kijk dan op de website www.buildsight.nl of luister via je favoriete podcastapp naar onze podcast ‘Op de bouwplaats’.
Heb je vragen, neem dan contact op met Mirella Agelink via +31(0) 732 060 130.

Solliciteren (sluitingsdatum aangepast)
In verband met de coronamaatregelen is de sluitingsdatum verplaatst van 8 april 2020 naar 29 mei 2020. Solliciteren kan door een korte motivatie en je cv te sturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. t.a.v. Mirella Agelink.

Contactgegevens

Adres

Buildsight b.v.
Sint Jansstraat 3-5
5211 DL ’s-Hertogenbosch
+31(0) 732 060 130
info@buildsight.nl

Google Map 2019

Ons pand

Algemene voorwaarden en Sitemap

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

bekijk de algemene voorwaarden in de pdf

Buildsight steunt MS Research