Buildsight bijeenkomsten

6 januari 2020 - Bent u betrokken bij de totstandkoming van strategie en beleid van bedrijven en organisaties in en rond de bouw? Werkt u bij een bouwbedrijf, toeleveringsbedrijf, brancheorganisatie of dienstverlener in de bouw of overheden? Bezoek dan eens een van onze bijeenkomsten.

Buildsightbijeenkomsten 2020

11 maart 2020: ontbijtbijeenkomst (NB: gecanceld ivm coronavirus)
17 juni 2020: barbecuebijeenkomst
9 september 2020: Buildsightdag 2020
9 december 2020: ontbijtbijeenkomst

Tijdens deze bijeenkomsten wordt u uitvoerig geïnformeerd over de ontwikkelingen in de conjunctuur, woning- en utiliteitsbouw aan de hand van de nieuwste Buildsight® prognose. Ook als u geen klant van Buildsight bent, kunt u ter kennismaking deelnemen. Neemt u dan contact op met Buildsight via info@This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Vijf grote veranderingen vallen samen op 1 januari 2021

12 februari 2020 - Een spannende datum kondigt zich aan voor begin volgend jaar: door verschuivingen in de planningen van BENG en het nieuwe energielabel komen nu vijf grote veranderingen samen te vallen op 1 januari 2021.

Uitstel BENG

In een Kamerbrief van 9 januari 2020 meldt minister Knops van BZK dat de invoering van de BENG-normen (Bijna Energieneutrale Gebouwen) is uitgesteld tot 1 januari 2021.

Lees verder>>

Algemene voorwaarden en Sitemap

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

bekijk de algemene voorwaarden in de pdf

Buildsight steunt MS Research