Buildsightdag 2021

Datum: 15 september 2021
Tijd: Ontvangst vanaf 12.00 uur met lunch. Het programma start om 13.00 uur. Rond 17.00 uur begint de borrel
Locatie: "1931 Congrescentrum 's-Hertogenbosch", Oude Engelenseweg 1 in 's-Hertogenbosch (naast de Brabanthallen)

We kijken terug op een inspirerende en gezellige Buildsightdag 2021! Veel dank aan de gastsprekers en wat was het gezellig om met zo veel mensen weer op een evenement te kunnen zijn. Weliswaar wat ver uit elkaar, maar met een beetje moeite waren ook de bezoekers op de achterste rij net te zien vanaf het podium. 

Thema

Het thema van deze Buildsightdag is ‘moderniseren’: onder deze vlag besteden we aandacht aan industrialisatie en digitalisering in de bouw.

Programma

Michel van Eekert, directeur van Buildsight, opent het symposium met een presentatie over de bouwconjunctuur en de prognose voor woning- en utiliteitsnieuwbouw.

Vervolgens is het podium aan de gastsprekers, waar zij hun visie en ervaring op het gebied van industrialisatie en digitalisering in de bouw met u delen.

Het programma sluit af met een vrolijk en komisch optreden van mentalist Gili uit België. 

Bekijk het fotoverslag >>

 

Buildsight bijeenkomsten

6 januari 2021 - Bent u betrokken bij de totstandkoming van strategie en beleid van bedrijven en organisaties in en rond de bouw? Werkt u bij een bouwbedrijf, toeleveringsbedrijf, brancheorganisatie of dienstverlener in de bouw of overheden? Bezoek dan eens een van onze bijeenkomsten.

Buildsightbijeenkomsten 2021

10 maart 2021: livestream 
9 juni 2021: ochtendsessie
15 september 2021: Buildsightdag 2021 Bekijk het fotoverslag >>
8 december 2021: ochtendsessie 

Tijdens deze bijeenkomsten wordt u uitvoerig geïnformeerd over de ontwikkelingen in de conjunctuur, woning- en utiliteitsbouw aan de hand van de nieuwste Buildsight® prognose. Ook als u geen klant van Buildsight bent, kunt u ter kennismaking deelnemen. Neemt u dan contact op met Buildsight via info@This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Algemene voorwaarden en Sitemap

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

bekijk de algemene voorwaarden in de pdf

Buildsight steunt MS Research