Wat doen wij?

Wat doen wij?
25 jaar specialisme binnen de bouwsector op het gebied van marktonderzoek, marktstrategie en prognoses.

Buildsight is een onafhankelijk marktonderzoekbureau voor de bouwsector. De belangrijkste doelstelling is partijen in de sector inzicht geven in actuele marktinformatie, voor zowel renovatie als nieuwbouw. Het marktonderzoeksbureau geeft duiding aan actuele ontwikkelingen en veranderende regelgeving en plaatst deze in de context van de sector.

Door ontwikkelingen in de sector in een breed perspectief te plaatsen en gegevens te verzamelen en vertalen naar concrete marktinformatie, willen we bedrijven bijstaan in hun marketing- en ondernemingsstrategie. Zodat zij zich kunnen richten op hun kernactiviteiten.

In opdracht voeren we ook specifieke marktonderzoeken uit, bijvoorbeeld naar het aantal te verwachten vierkante meters vlakdak voor de komende drie jaar in Nederland en België, de ontwikkeling naar de isolatiewaarde van kapsystemen of een studie naar de balkon- en gevelmarkt.

Buildsight werkt in opdracht van bedrijven in de toeleverende industrie, het Ministerie, bouwbedrijven en verschillende branche organisaties.

Algemene voorwaarden en Sitemap

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

bekijk de algemene voorwaarden in de pdf

Buildsight steunt MS Research