Wie zijn wij?

Wie zijn wij?
Wij zijn marktonderzoekers met een bouwkundige achtergrond. Onze prognoses baseren we op desk research, diepte-interviews en veldwerk. Data-analyse speelt in onze onderzoeken een steeds belangrijker rol.

De combinatie van data-analyse met bouwplaatsenquêteurs voor het veldwerk onderscheidt Buildsight van alle andere onderzoeksbureaus in de sector.

Alle consultants van Buildsight zijn zowel bouwkundig als marketingtechnisch opgeleid. Iedere consultant beschikt over een uitgebreide algemene kennis van de bouw en heeft daarnaast zijn eigen specialisme, zoals bijvoorbeeld nieuwbouw, renovatie of internationale projecten. Naast de vaste adviseurs werkt Buildsight met een netwerk van nationale en internationale partners en bouwspecialisten.

Het team bestaat uit consultants en onderzoekers Michel van Eekert, Frans van Swam, Rolf Dankers, Michiel van der Velden, Raimond Nispeling, Imkeliene Boersma en met regelmaat een stagiair. Managementondersteuning en communicatie zijn in handen van Mirella Agelink en Helen Jochems.

Algemene voorwaarden en Sitemap

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

bekijk de algemene voorwaarden in de pdf

Buildsight steunt MS Research