Marktmonitor
België

Welke actuele factoren beïnvloeden de bouwconjunctuur in de arrondissementen Vlaanderen, Wallonië en Brussel? Wat is de prognose voor de nieuwbouwproductie in de residentiële en niet-residentiële sector? Buildsight biedt elk halfjaar een update.

Buildsight Marktmonitor

Met een basisabonnement op de Buildsight Marktmonitor ontvang je tweemaal per jaar actuele informatie over de bouwconjunctuur en nieuwbouwproductie in België. De consultants van Buildsight vertalen alle kerngegevens en ontwikkelingen in een heldere publicatie.

Een abonnement kost € 3.250,- per jaar.

4x per jaar toegang tot een bijeenkomst in Nederland, waar de nieuwste trends en gegevens over de bouwconjunctuur, woningbouw en utiliteitsbouw worden gepresenteerd
Bekijk de Agenda >>

2x per jaar de ‘Prognose Nieuwbouw België’: een digitale publicatie met uitgebreide marktinformatie en een prognose voor de toekomst
Inkijkexemplaar Prognose Nieuwbouw België >>

Buildsight Marktmonitor op maat

Het basisabonnement op de Buildsight Marktmonitor kun je uitbreiden met informatie op maat. Via een verkennend gesprek stellen we vast aan welke extra informatie je behoefte hebt. Denk aan specifieke informatie over je product of extra informatie over specifieke regio’s.

Je kunt de marktinformatie over België ook uitbreiden met marktinformatie over Nederland >>

Neem een abonnement

Interesse in de Buildsight Marktmonitor? Vraag dan een basisabonnement aan of maak een afspraak voor een abonnement op maat.

Colofon

Buildsight bv
Sint Jansstraat 3-5
5211 DL ’s-Hertogenbosch
+31(0) 732 060 130
info@buildsight.nl

   

Nieuws

Buildsight bv
Sint Jansstraat 3-5
5211 DL ’s-Hertogenbosch
+31(0) 732 060 130
info@buildsight.nl

   

bouwplaatsenteller

Aantal bouwplaatsen dat we dit jaar hebben bezocht:

x