T +31 (0) 732060130  |  E info@buildsight.nl   Menu

Over Buildsight

Buildsight is een onafhankelijk marktonderzoekbureau voor de bouwsector. U kunt bij ons terecht voor actuele marktinformatie over Nederland, België en lokale markten in Europa. Onze nieuwbouwprognoses vormen voor bedrijven in de toeleverende industrie een goede basis voor het bepalen van de afzetmarkt en productiecapaciteit. Onze trendanalyses, marktverkenningen en haalbaarheidsonderzoeken ondersteunen toeleveranciers, ministeries en brancheorganisaties bij het realiseren van hun ambities.

Buildsight combineert kwantitatieve en kwalitatieve informatie en beschikt over een uniek informatiesysteem dat dagelijks wordt uitgebreid met nieuwe data. Deze data worden verzameld door onze veldwerkers, die bouwplaatsen bezoeken en gegevens noteren van meer dan 24.000 gebouwen per jaar.

Team

De consultants van Buildsight hebben allemaal een technische achtergrond en combineren dat met expertise in het uitvoeren van internationale onderzoeken. Iedere consultant beschikt over een uitgebreide algemene kennis van de bouw en heeft daarnaast zijn eigen specialisme, zoals nieuwbouw, renovatie of internationale projecten.

Naast de vaste adviseurs werkt Buildsight samen met een netwerk van nationale en internationale partners en bouwspecialisten.

Vanuit het oogpunt van social return werken we samen met een callcenter met mensen met een visuele beperking. Bij grote onderzoeken helpen zij bij het uitvoeren van telefonische enquêtes, het maken van buitendienstafspraken en het nabellen van mailingen.

Het vaste team van ca. tien medewerkers wordt regelmatig uitgebreid met stagiairs voor de rol van junior onderzoeker of data scientist.

“Ik ben hartstikke trots op het team: op de marktonderzoekers met hun kennis van de bouw, op de veldwerkers die duizenden bouwplaatsen per jaar bezoeken en op de collega’s die ervoor zorgen dat ons onderzoeksbureau gesmeerd loopt.”

Michel van Eekert, directeur

Directie

Michel van Eekert, directeur en senior consultant

Frans van Swam, managing partner en senior consultant

Managementondersteuning en communicatie

Mirella Agelink, managementondersteuning en fotografie

Helen Jochems, senior marketing- en communicatieadviseur

Marktonderzoekers

Rolf Dankers, senior consultant

Jack Donker, senior consultant

Sara van der Ent, junior consultant

Raimond Nispeling, coördinator veldwerk

Michiel van der Velden, senior consultant

Bekijk de vacature(s) >>

ISO gecertificeerd

Buildsight is ISO gecertificeerd en voldoet aan de eisen gesteld in de norm NEN-EN-ISI 9001:2015.

Sponsoring

Buildsight steunt Stichting MS Research en sponsort Cello Zorg met een logo op de bus.

bouwplaatsenteller

Aantal bouwplaatsen dat we dit jaar hebben bezocht:

x