T +31 (0) 732060130  |  E info@buildsight.nl   Menu

Marktmonitor België

Welke actuele factoren beïnvloeden de bouwconjunctuur in de arrondissementen Vlaanderen, Wallonië en Brussel? Wat is de prognose voor de nieuwbouwproductie in de residentiële en niet-residentiële sector? Buildsight biedt elk halfjaar een update.

Buildsight Marktmonitor

Een basisabonnement op de Buildsight Marktmonitor biedt u tweemaal per jaar actuele informatie over de bouwconjunctuur en nieuwbouwproductie in België. De consultants van Buildsight vertalen alle kerngegevens en ontwikkelingen in een heldere publicatie.

Een abonnement kost € 3.250,- per jaar.

  • 4x per jaar toegang tot een bijeenkomst in Nederland, waar de nieuwste trends en gegevens over de bouwconjunctuur, woningbouw en utiliteitsbouw worden gepresenteerd
    Bekijk de Agenda >>
  • 2x per jaar de ‘Prognose Nieuwbouw België’: een digitale publicatie met uitgebreide marktinformatie en een prognose voor de toekomst
    Inkijkexemplaar Prognose Nieuwbouw België >>

 

Buildsight Marktmonitor op maat

Het basisabonnement op de Buildsight Marktmonitor kunt u uitbreiden met informatie op maat. Via een verkennend gesprek stellen we vast aan welke extra informatie u behoefte heeft. Denk aan specifieke informatie over uw product of extra informatie over specifieke regio’s.

U kunt de marktinformatie over België ook uitbreiden met marktinformatie over Nederland >>

Neem een abonnement

Interesse in de Buildsight Marktmonitor voor België? Vraag dan een basisabonnement aan of maak een afspraak voor een abonnement op maat.

Vraag een abonnement aan >>

bouwplaatsenteller

Aantal bouwplaatsen dat we dit jaar hebben bezocht:

x