T +31 (0) 732060130  |  E info@buildsight.nl   Menu

Marktmonitor Nederland

Hoeveel nieuwe woningen en hoeveel nieuwe bedrijfsgebouwen worden er het komende jaar gebouwd? Wat verandert er in de regelgeving en welk effect zal dat hebben op de vergunningverlening en de bouwproductie? Buildsight biedt elke maand een update en ontsluit 24/7 de meest actuele data via het Buildsight Dashboard.

Buildsight Marktmonitor

De Buildsight Marktmonitor biedt u het hele jaar door actuele informatie over de bouwconjunctuur, woningbouw en utiliteitsbouw. Zo kunt u de ontwikkelingen in de vergunningverlening, bouwproductie en orderportefeuilles exact volgen. We maken onderscheid in woningbouw en utiliteitsbouw en zoomen in op type woningen, type utiliteitsgebouwen en regio.  

Klanten gaven de Buildsight Marktmonitor in 2022 gemiddeld een 8,2.

Een basisabonnement op de Buildsight Marktmonitor kost € 3.250,- per jaar en bestaat uit de volgende onderdelen:

  • 24/7 toegang tot het Buildsight Dashboard
  • 4x per jaar een bijeenkomst, waar de nieuwste trends en gegevens over de bouwconjunctuur, woningbouw en utiliteitsbouw worden gepresenteerd en toegelicht
    Bekijk de Agenda >>
  • 4x per jaar de ‘Prognose Nieuwbouw’: een gedrukte publicatie met uitgebreide marktinformatie, duiding van de data en een prognose voor de toekomst
    Inkijkexemplaar Prognose Nieuwbouw >>
  • 6x per jaar de ‘Monthly’, een digitale publicatie over bouwconjunctuur, woningbouw en utiliteitsbouw, met data en duiding
    Inkijkexemplaar Monthly >>

 

Buildsight Marktmonitor op maat

Het basisabonnement op de Buildsight Marktmonitor kunt u uitbreiden met informatie op maat, toegespitst op uw product. Dan kijken we bijvoorbeeld naar het percentage nieuwbouw met hellend dak of - nog een niveau dieper - het aantal m2 bitumen dakbedekking. 

Via een verkennend gesprek stellen we vast aan welke informatie u precies behoefte heeft, afhankelijk van uw product en de specifieke regio’s waarin u geïnteresseerd bent.

U kunt de marktinformatie over Nederland ook uitbreiden met marktinformatie over België >>

Neem een abonnement

Interesse in de Buildsight Marktmonitor? Vraag dan een basisabonnement aan of maak een afspraak voor een abonnement op maat.

Vraag een abonnement aan >>

bouwplaatsenteller

Aantal bouwplaatsen dat we dit jaar hebben bezocht:

x