T +31 (0) 732060130  |  E info@buildsight.nl   Menu

Buildsightdag 2022

Thema: versnelling woningbouw

Het thema van de Buildsightdag 2022 is ‘versnelling woningbouw’. Vanuit dit thema bieden we inspiratie om het bouwtempo op te voeren. Wat zijn knelpunten, wat zijn oplossingen? De gastsprekers belichten deze vragen vanuit verschillende perspectieven, zoals beleid, bouwpraktijk en opdrachtgeverschap.

Programma

Michel van Eekert, directeur van Buildsight, opent het symposium met een presentatie over de bouwconjunctuur en de prognose voor woning- en utiliteitsnieuwbouw.

Vervolgens is het podium aan de gastsprekers, waar zij hun kennis en ervaring op het gebied van snelle woningbouw met u delen. Binnenkort maken we de eerste namen bekend.

Het programma sluit af met een vrolijk en komisch optreden van een bekende cabaretier. En daarna is het tijd om na te praten bij de borrel.

Entree
•    Klanten met een abonnement op de Buildsight Marktmonitor: gratis
•    Niet klanten: € 199
•    Branchekorting (voor leden van brancheverenigingen die bij Buildsight aangesloten zijn): u krijgt € 50 korting en betaalt slechts € 149

De bovengenoemde bedragen zijn excl. btw per deelnemer. De lunch, consumpties en parkeerkosten zijn inbegrepen.

Aanmelden
Wilt u erbij zijn? Aanmelden kan eenvoudig door een mail te sturen naar info@buildsight.nl. We kijken uit naar uw komst!

Datum: woensdag 21 september 2022
Tijd: Ontvangst vanaf 12.00 uur met lunch. Het programma start om 13.00 uur. Rond 17.00 uur begint de borrel
Locatie: De Verkadefabriek in ‘s-Hertogenbosch

bouwplaatsenteller

Aantal bouwplaatsen dat we dit jaar hebben bezocht:

x